Differenciált, e-learning alapú módszertani innováció az általános iskolák eredményes matematika oktatásának támogatásához

2018-1-HU01-KA201-047830

A megítélt támogatás összege: 198 395 €

A projekt megvalósítási időszaka: 2018. október 1. – 2020 szeptember 30.

A SMART E-MATHS BEMUTATKOZÁSA

A projektben részt vevő három ország, Magyarország, Szlovákia és Románia statisztikai adatait megvizsgálva joggal állíthatjuk, hogy a matematika oktatás mindhárom országban jóval az átlagon alul teljesít. A Smart-e Maths projekt célja egy olyan innovatív oktatási módszertan kidolgozása, amely on-line és off-line eszközök kombinálásával, valamint személyes mentorálás révén járul hozzá a matematika hatékonyabb oktatásáshoz. A projektben egy kísérleti matematika tananyagtartalmat szándékozunk létrehozni, amely segíti az 5-8. osztályos tanulók matematikai kompetenciáinak a fejlesztését.

A projektben konzorciumi partnerként vesznek részt az erdélyi Hargita Megyéért Egyesület, a felvidéki Corvin Mátyás Alapiskola és a magyarországi Új Esély Egyesület. Mindhárom szervezetben közös értékként jelenik meg, hogy sok éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás és a felzárkóztatás területén.

További információkért kérjük, látogasson el a smartemaths.eu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?